Samtaleterapi for stress og angst -- øke livskvaliteten din!

Angst Behandling i Stavanger

Bekymringer er noe alle har fra tid til annen. Vi uroer oss for økonomi, helse eller kanskje en viktig presentasjon vi skal holde. Å være spent og nervøs er ikke det samme som å ha angst. Angst er bekymringer som har tatt overhånd og som påvirker livet ditt i så stor grad at det går utover livskvaliteten din.

De grunnleggende symptomene er gjerne en overdreven, ukontrollerbar og irrasjonell bekymring for helt dagligdagse ting som vedvarer – enten over tid eller i gitte situasjoner. Det er et tankekjør du ikke klarer å stoppe, og som gjerne gjentar seg rundt spesifikke emner. I tillegg til tankene vil det som regel oppstå fysiske plager. Hjertebank, klamme hender, kvalme, hyperventilering, nervøs mage, skjelving og munntørrhet er vanlig.

Jeg hjelpe mennesker som har mild til moderate angst symptomer som nylig oppstått i forbindelse med livskrise, eller andre situasjoner som er svært stressende.  Gjennom samtaleterapi og bevissthet rundt dine tankermønstrene, kan vi redusere angst og øke livskvalitet. 

Bestill time i dag.  Jeg drive privat så det er ingen ventetid og du trenger ikke henvisning fra legen din. 

 

Terapeut og Livs Trener

Jeg er litt annerledes enn det typisk psykolog eller familieterapeut. Jeg pleier å være løsningsorientert. Naturligvis er det viktig å finne og analysere hindringene i livet ditt og mønstrene som kommer i veien for din suksess, men jeg liker også å fokusere på hvor du vil hen. Hva er målet med terapi? Hva vil du oppnå? Jeg skjønner at hvis du tar deg tid  for å møte meg (og betale), at du ønske å se resultater i livet ditt. Enten det er at du begynner å føle deg bedre generelt, oppleve økt selv følelse, eller at forholdene dine blomstrer.

Jeg har en master i familieterapi fra Vitenskapelig Høyskole (Oslo) og coachingsertifisering fra The International Life Coaching School i Canada.

Jeg er gift med Øyvind Jaatun, og vi har mine, dine og våres barn fra 10 år til 24 år.  Jeg har levde et langt liv med mange erfaringer som jeg kan bruke til hjelp i terapi med deg.